انتشار عکسهای بی حجاب و بعضا بدحجاب بازیگران زن سینمای ایران بعد از شرکت در جشنواره های خارجی، موضوعی بوده که علی رغم اینکه همواره از سوی رسانه های مختلف داخلی گزارش شده، مسئولین توجه نکرده اند!
فیلم تسویه حساب ساخته تهمینه میلانی برای نخستین بار در جشنواره فیلم شانگهای به نمایش در آمد. پس از نمایش این فیلم، دست اندرکاران این فیلم در یک نشست خبری به سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
باید دید این بازیگران که به عنوان نماد و نماینده مردم کشورمان در چنین جشنواره هایی شرکت می کنند چه برداشتی از حجاب زن در ایران دارند که با چنین پوشش هایی در این نشست ها شرکت می کنند.
گفتنی است تهمینه میلانی «تسویه حساب» را سال ۸۳ کارگردانی کرده است و در این فیلم مهناز افشار، لادن مستوفی، السا فیروزآذر، بهاره افشاری، اکبر عبدی، سیاوش تهمورث و حامد بهداد به ایفای نقش پرداختند.
صرف نظر از اینکه مهمترین پیام این فیلم شیوع فساد اخلاقی در بین مردان ایرانی است، باید دید مسئولین محترم سینمای ایران با چه انگیزه ای مجوز پخش این فیلم در یک نشست خارجی را داده اند تا به عنوان نمایی از زندگی مردم ایران در اذهان کشورهای بیگانه نقش ببندد!
در دیدار جمعی از پیشکسوتان، قهرمانان و مدال آوران رشته های ورزشی مطرح شد؛
تقدیر رهبر انقلاب از زنان ورزشکاری که با حجاب و وقار در میدانهای جهانی ورزشی حاضر میشوند/ مغرور نشدن، مردمی و جوانمرد ماندن از جمله ویژگیهای لازم برای یک ورزشکار است (۱۳۹۱/۱۲/۲۱ – ۱۱:۳۸)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در دیدار جمعی از پیشکسوتان، قهرمانان و مدال آوران رشته های ورزشی در مسابقات جهانی و بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۱۲، قهرمانان و پهلوانان ورزشی کشور را سفیران هویت، تَشَخُص، عزم راسخ، هوش بالا، ایمان و پایبندی به شریعت ملت ایران دانستند و تأکید کردند: ورزشکاران قهرمان همانند قله ای هستند که زمینه ساز حرکت آحاد مردم بویژه استعدادهای جوان، به سمت قله ها می باشند.
زمان شاه بود.داشتيم باهم تو خيابون قدم ميزديم. يه خانم بي حجاب داشت جلومون راه مي رفت. فاطمه رفت جلو و بدون هيچ مقدمه اي ازش پرسيد :«ببخشيد خانم، اسم شما چيه؟» خانم با تعجب جواب داد: « زهرا، چطور مگه؟» فاطمه خنديد وگفت:« هم اسميم»، بعد گفت:« ميدوني چرا روي ماشينا چادر مي كشن؟» خانم كه هاج و واج مونده بود گفت:« لابد چون صاحباشون مي خوان سرما و گرما و گرد وغبار واينجور چيزا به ماشينشون آسيب نزنه».فاطمه گفت:« آفرين! من وتو هم بنده هاي خدا هستيم وخدا به خاطر علاقه اش به ما يه پوششي بهمون داده تا با اون از نگاه هاي نكبت بار بعضيا حفظ بشيم وآسيبي نبينيم».خصوصا اين كه هم نام حضرت فاطمه(س) هم هستيم...بعدها كه دوباره اون خانوم رو ديدم، محجبه شده بود».
مرحوم آیتالله العظمی بهجت راهکاری برای گشایش بخت در ازدواج ارائه کرده است.
به گزارش‹‹دیارباران››،به نقل ازافکار، این مرجع تقلید در پاسخ به سوالی پیرامون بختگشایی جوانان برای ازدواج میگوید: نماز جعفر طیار علیهالسلام بخواند و پس از آن دعایی را که در کتاب زادالمعاد مجلسی آمده این دعا از امام جعفر صادق علیه السلام توسط مفضل بن عمر روایت شده است و در مفاتیح الجنان در ضمن نماز جعفر طیار ذکر شده است که در این هنگام خوانده شود، بخواند و در پی آن به سجده رود و تلاش کند که حتما گریه کند؛ گر چه به مقدار کم و همین که چشمش را اشک گرفت، حاجتش را از خدا بخواهد.
این عمل را تا زمانی که حاجتش روا شود انجام دهد و اگر نشد، بداند که یا کم خوانده و یا با اعتقاد کامل نخوانده است.
داور اين مسابقه در اشعار خود با توهين هايي زشت به حجاب اسلامي، ضمن «لچک» خواندن روسري، اين شرکت کننده را به کشف حجاب و دورانداختن روسري تشويق کرد و از او خواست در برابر قانون حجاب جمهوري اسلامي مقاومت کند و زيربار اجراي اين قانون نرود. # # #شبکه من و تو که بارها پوشش زنان ايراني را مورد تمسخر قرار داده است اين بار ضمن لچک خواندن حجاب، با القاي اينکه داشتن حجاب نجابت نيست به اين حکم الهي توهين کرد. # # #در يکي از برنامه هاي طنز شبکه من و تو که در قالب مسابقه خوانندگي پخش مي شود، مردي که در نقش يک زن و به عنوان شرکت کننده اي از ايران و با پوشش روسري در اين مسابقه شرکت کرده بود، مورد اعتراض داور مسابقه قرار گرفت. # # #داور مسابقه با اشعاري سخيف، نوع پوشش اين شرکت کننده را مورد تمسخر قرار داد و خطاب به اين شرکت کننده از وي خواست تا خودش را پشت چادر و حجاب نپوشاند. # # #شايان ذکر است درحالي اين شبکه با لچک خواندن حجاب، پوشش زنان ايران را به سخره مي گيرد که چندي پيش، من و تو در يکي از برنامه هاي خود ضمن تمسخر زنان محجبه ايراني، آن ها را گوني پوش لقب داد.
میدانم آنقدر سرتان شلوغ است که وقت خواندن نامه های پر درد من یا دختران هم درد مرا ندارید. برای همین حرف آخرم را اول میزنم: آقایان رئیس، تقاضا دارم دیگر در فکر ساختن فیلم و سریال جهت پاسداشت مقام چادر نباشید. ارزش چادر را به اندازه کافی در “تا ثریا” و “راستش را بگو” نمایش دادید.
سینما به اندازه کافی چادر را تخریب میکند. اگر نمیتوانید جلوی این تخریب را بگیرید، لااقل یاری شان نکنید و هیزم در آتششان نریزید.
چادر یعنی دینداری. چادر یعنی حیا. چادر یعنی سادگی. چادر یعنی پوشش. چادر یعنی “چادر”.
چادر نه مثل “چادر بر سر ثریا” عامل بدبختی و عقب ماندگی زن است و نه مثل “چادر بر سر راستگوها” مجوزی برای آرایش و بگو بخند با نامحرم! آخر خودتان قضاوت کنید، آیا این چادر است که بازیگران راستش را بگو بر سر نهاده اند یا به قول بعضیها شنل زورو!!
نماد یک خانم چادری، خانمی است متدین، دیندار و با حیا نه ثریای نزول خور و نه چادریهای آرایش کرده راستگو با آن روابط بیجای
گسترده شان!!
راستش را بگو چه چیز را میخواست نشان دهد؟ میخواست بگوید، دختران چادری هم میتوانند اُمّل نباشند! میتوانند درعین چادری بودن آرایش کنند و با پسران روابط صمیمی داشته باشند؟؟!
اُمّل بودن این است که قدر گوهری مثل چادر را ندانی… ندانی که چادر عامل سرفرازی توست… ندانی که اگر چادر بر سرگذاشتی باید محکمتر از قبل با نامحرم برخورد کنی… ندانی که چادر را برای چه برسر گذاشته ای…
آری، چادر تاج بندگی ما و نمادی از دینداری ماست. اینها شعار نیست… اینها حقیقت چادر در ذهن چادریهای واقعی است.
درمورد سریال “کلاه پهلوی” که در این چند قسمت اول سوهان روح من و هم دردان من شده نیز درددل بسیار است. شاید برای آن باید، طوماری بنویسیم! این همه بدلباسی، آرایش، روابط و… را در یک سریال جمع کرده اید که چه چیز را نشان مردم دهید؟! مجوز این همه بدحجابی و بی اخلاقی، نشان دادن کشف حجاب در زمان رضاشاه است؟!!
أین تذهبون؟؟؟
رهبر کاتولیکهای جهان در اقدامی بی سابقه و بدون تشریفات به کلیسای یک کانون بازپروری رفت و پای یک فرد مسلمان را بوسید.
سرویس خبر به دخت/
روز گذشته پاپ فرانسیس رهبر جدید کاتولیهای جهان در روز مذهبی پاشویان با چند نوجوان بزهکار در یکی از زندانهای ایتالیا دیدار کرد.
این ملاقات پاپ در ادامه سیاست کلی است که او بر اساس اصول سادگی و خضوع در پیش گرفته است.پاپ در این مراسم پای دوازده زندانی را در مراسمی آئینی شست و بوسید.این مراسم یادآور مراسم شام آخر حضرت عیسی مسیح(ع)و ملاقات او با حواریونش است.
فیلم رسوایی، رسوایی چه کسی را به تصویر کشیده است؟ فيلم رسوايي زندگي دختري به نام افسانه را به تصوير ميكشد که به بدنامي در محل معروف است و ظاهراً بدليل فقر و مشكلات اقتصادي به خودنمايي و خودفروشي و دزدي مشغول است و براي همه دلبري ميكند. او و مادر معلولش در خانهاي خرابه و كهنه زندگي ميكنند و صاحب خانه، چك و سفتههايي از پدرِ مرحوم او دارد و دائماً اين دختر و مادرش را تهديد ميكند. صاحبخانه كه نقش او را آقاي شريفينيا بازي ميكند و اسمش آقا شریف است، مردی ثروتمند، طمّاع و ظاهراً مذهبي و حاجي و عضو هیئت امنای مسجد و در اصل انسان رياكار و دورویی است كه از افسانه، تقاضاي ازدواج (دائم یا موقت) ميكند تا در عوض، چك و سفتههاي پدرش را به او پس بدهد. او از افسانه كه خيلي زيركانه چك و سفتهها را از حاجي ميدزدد شكايت ميكند و مأموران که خیلی با او هماهنگ هستند به دنبال او راه ميافتند. افسانه در حال فرار از دست مأموران وارد خانه اي كه درِ آن باز بوده ميشود كه اتفاقاً خانهي حاج یوسف، روحاني محل و امام جماعت مسجد بازار است. حاج یوسف كه مردي عارف و سالك (؟!!) است به او پناه مي دهد و حتي شب او را در خانهاش نگه ميدارد بدون اينكه در عوض آن تقاضاي نامشروعي از او داشته باشد. اين روحاني که شبها كارگري و حمّالي ميكند و به خانوادههاي فقرا كمك ميكند، نه تنها زن را در خانهاش نگه ميدارد و برايش غذا درست ميكند بلكه از او در برابر پليس حمايت ميكند و اعلام ميكند كيفي را كه دختر از او دزديده خودش به او داده تا لباسهايش را برايش بشويد.
خدمت خواهران عزیز و گرامیم در مجله مفید و پربار زن روز؛
سلام من را از این فاصله دور پذیرا باشید. آرزو می کنم که در تمام مراحل زندگیتان موفق و موید و سلامت باشید. قبل از هر چیز لازم است از زحمات شما به خاطر فراهم آوردن این مجله مفید و سودمند تشکر کنم. بدون تعارف و تمجیدهای دروغین، مجله زن روز بهترین مجله خانوادگی در سطح کشور و بهترین نشریه از بین نشریات موسسه کیهان است، اما دلیل اینکه امروز در این هوای بارانی، این برادر کوچکتان تصمیم گرفت با شما درد دل کند، مشکل بزرگی است که بر سر راهش قرار گرفته؛ جریان را برایتان بازگو می کنم:
من پسری 17 ساله هستم و در خانواده ای مرفه و ثروتمند زندگی می کنم، اما چه ثروتی که می خواهم سر به تنش نباشد. پدر و مادر من هر دو پزشک هستند و از صبح زود تا پاسی از شب را در خارج از منزل سپری می کنند. تازه وقتی هم به خانه می آیند از بس خسته و کوفته هستند، زود می خوابند؛ اصلاً در طول روز یک بار از خود سوال نمی کنند که پسرمان (یعنی من)کجاست؟ حالا چه کار می کند؟ با چه کسی رفت و آمد می کند؟ اما خوشبختانه به حول و قوه الهی من پسری نیستم که از این موقعیت ها سوءاستفاده کنم و خودم را به منجلاب فساد بکشانم.
البته این مشکل اصلی من نیست؛ چون من دیگر به این بی توجهی ها عادت کرده ام و از اینکه اصلاً به من کاری ندارند که کجا می روم و چه می پوشم و با کی می گردم، تعجب نمی کنم، بلکه مشکل اصلی من از حدود یک سال پیش شروع شد.
پدر و مادرم به دلیل اینکه من تنها بچه خانواده هستم و ضمناً وضع مادیشان هم خوب است، دختر خاله ام را که در خانواده ای متوسط زندگی می کند، به فرزندی که چه عرض کنم، به سرپرستی قبول کردند (البته لازم به تذکر است که دختر خاله ام همسن خود من است) بله از آن تاریخ به بعد مشکل من شروع شد و خانه آرام و ساکت ما که در طول روز کسی جز من در آن زندگی نمی کرد، به زندگی ای تبدیل شد که دائم در آن سعی در دور کردن هوای نفس داشتم، با دختری که به مراتب از شیطان پست تر و گناهکارتر و حرفه ای تر است؛ تنها کارهای دختر خاله ام را در یک جمله خلاصه می کنم: «درخواست از من برای انجام بزرگترین گناه کبیره»؛ می دانم که منظور من را حتماً فهمیده اید و لازم به توضیحات اضافی نیست.
نمى دانيد چقدر لذت بخش است وقتى وارد مغازهاى مى شوم و مى پرسم: آقا! اينا قيمتش چنده؟ و فروشنده جوابم را نمى دهد؛ دوباره مى پرسم: آقا! اينا چنده؟ فروشنده كه محو موهاى مش كرده زن ديگرى است و حالش دگرگون است، من را اصلاً نمى بيند. باز هم سؤالم بى جواب مى ماند و من، خوشحال، از مغازه بيرون مى آيم.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى مردهايى كه به خيابان مى آيند تا لذت ببرند، ذرهاى به تو محل نمى گذارند.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى شاد و سرخوش، در خيابان قدم مى زنيد؛ در حالى كه دغدغه اين را نداريد كه شايد گوشهاى از زيبايى هاتان، پاك شده باشد و مجبور نيستيد خود را با دلهره، به نزديكترين محل امن برسانيد تا هر چه زودتر، زيبايى خود را كنترل كنيد؛ زيبايى از دست رفته تان را به صورت تان باز گردانيد و خود را جبران كنيد.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان و دانشگاه و... راه مى رويد و صد قافله دل كثيف، همراه شما نيست.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى جولانگاه نظرهاى ناپاك و افكار پليد مردان شهرتان نيستيد.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى كرم قلاب ماهى گيرى شيطان براى به دام انداختن مردان شهر نيستيد.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى مى بينى كه مى توانى اطاعت خدايت را بكنى؛ نه هوايت را.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد وقتى در خيابان راه مى رويد؛ در حالى كه يك عروسك متحرك نيستيد؛ يك انسان رهگذريد.
نمى دانيد؛ واقعاً نمى دانيد چه لذتى دارد اين حجاب!
شبکه من و تو که هسته اصلی آن را بهاییها تشکیل میدهند و حتی استخدام در این شبکه را منوط به اعتقاد راسخ به بهاییت کرده و در فرم استخدام نیز این موضوع را به صراحت عنوان کردهاند، در شبهای عزاداری سالار شهیدان برنامههای رقص و پایکوبی را مطابق سال گذشته پخش کرد .
در برنامه "شعر یادت نره" یکی از شرکت کنندگان که آماده میشد تا ترانه ای را بخواند، گفت: این آهنگ را برای کسی خوانده ام که خیلی دوستش دارم و اکنون در اینجا حضور دارد.
در ادامه با هماهنگی و درخواست مجری من و تو، دوست دختر فرد شرکت کننده که از قضا انگلیسی هم بود، به روی صحنه رفت و کنار مجری قرار گرفت و به رسم انیمیشنهای هالیوودی، مقابل دختر انگلیسی زانو زده و در یک حرکت متهورانه و البته غافلگیر کننده حلقه ازدواج را تقدیم سیندرلای خود کرد. کاری که حتی باعث شد تماشاگران غافلگیر شوند.
اگر روابط دختر و پسر صميمي باشد ديگر بحث شهوت در كار نيست و آنهايي كه اين روابط را منع مي كنند در واقع با اصل صميميت و تعهد مخالفت مي كنند و براي كار خود دليل معقول و شرعي ندارند.
پاسخ :
مقدمه: تعاليم اسلامي براي آن است كه به انسان حيات و پويايي بخشد و به او روح و بينش و جنبش دهد[1] احكام اسلامي از تعادل و توازن خاصّي برخوردار بوده و مطابق با روحيّات و نيازمنديهاي واقعي او تنظيم شده است. حرف زدن زن و مرد و برخورد آنان در زندگي روزمرّه بدون اشكال است مانند روابطي كه استاد و دانشجوي در راستاي كسب علوم دارند و يا كارمندان ادارات با يكديگر برخورد مينمايد؛ اسلام ميگويد نه حبس و نه ركود و نه اختلاط و روابط آزاد، همواره در برخوردها بايد «اصل حريم» را حفظ نمود كه اين نوع رعايت از سنّت جاري مسلمين در زمان رسول اكرم (ص)[2] بوده است.
اسلام ميخواهد جامعه عاري از هرگونه نگاه و رفتار هوسآلود و سرشار از كار و فعاليت و تحصيل و پيشرفت باشد و دختر و پسر فارغ از دغدغههاي شهواني به كارهاي مورد نظر برسند با ذكر اين مقدمه به بررسي «توصيه صميمي شدن دختر و پسر» از منظر دين و اعتقادات ميپردازيم.
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
خانم محترم!
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
شرایط خاص فرهنگی ما در سال های اخیر موجب شده اهالی فکر و اندیشه براساس دغدغه مندی و درک نیازهای جامعه، به نقد و نظر در این حوزه مشغول باشند. "حجاب" به عنوان نماد زن مسلمان، از جمله مسائلی است که هیچ گاه در خفا نمانده و همواره با نحوه نمایش خود متن جامعه را تحلیل کرده است. بدون شک در کنار هر نماد و چگونگی حضور آن در جامعه تفکری قرار دارد. حجاب نیز از این امر مستثنی نبوده و فرآیند و مجموعه ای از علل این شرایط را برای ما به ارمغان آورده اند. دیدگاه اساتید و فعالان این حوزه طی مصاحبه های خود در چندماه گذشته خود شاهدی براین شرایط بوده و به نقطه نظرات مشترک آن ها در این حوزه اشاره می کند:
حجت الاسلام علیرضا پناهیان
اگر بخواهیم رسانه های جمهوری اسلامی را در مقایسه با رسانه های کشورهای دیگر در نظر بگیریم، می شود نمره خوبی به این رسانه داد؛ اما برای تامین نیاز جامعه ما فعالیت های رسانه ها نه تنها کافی نبوده، بلکه بعضاً مخرب هم بوده است. ما به هیچ وجه در رسانه ها قدرت تولید محصولات رسانه ای خوب را برای تعمیق و ترویج حجاب در جامعه نداشته ایم و نداریم. فکر نمی کنم به این سادگی بتوانیم به رفع چنین نیاز مهمی بپردازیم.
خداوند در دو آیه قرآن درباره یاری و رزق، به ویژه برای مسئله ازدواج وعده داده است:
فَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذینَ لا یَجِدوُنَ نِکاحا حَتّی یغنیهم الله من فضله.
آنها که ازدواج را نمی یابند، (و نه این که خود نمی خواهند) عفت پیش گیرند تا خدا آنان را از فضل خود بی نیاز کند. (نور: 33)
بنا بر نظر مفسران، مراد از تحقق نیافتن نکاح در آیه آمده، نداشتن تمکن و توان مالی برای تهیه جهیزیه و نفقه است که خداوند به زیبایی، مؤمنان را وعده فرموده است از فقر نترسند که خدا ایشان را بی نیاز می کند و وسعت و رزق می دهد و سپس وعده خود را با جمله «والله واسع علیم» تأکید می کند.
در آیه دیگر می فرماید: «وانکحوا الایمی منکم و الصالحین من عبادکم و امائکم ان یکونوا فقراء یغنیهم اللّه من فضله و الله واسع علیم. (نور: 32)
در تفسیر این آیه نوشته اند: در این آیات، به یکی دیگر از مهم ترین راه های مبارزه با فحشا که ازدواجِ ساده و آسان، و بی ریا و بی تکلف است، اشاره شده ... و از آنجا که یک عذر تقریبا عمومی و بهانه همگانی برای فرار از ازدواج و تشکیل خانواده؛ مسئله فقر و نداشتن امکانات مالی است، قرآن به پاسخ آن می پردازد و می فرماید: از فقر و تنگ دستی آنها نگران نباشید و در ازدواجشان بکوشید؛ چرا که اگر فقیر و تنگ دست باشند، خداوند آنان را از فضل خود بی نیاز می سازد. و خداوند بر چنین کاری قادر است، چرا که واسع و علیم است.
امام صادق علیه السلام می فرماید:
من ترک التزویج مخافة الفقر فقد اساء الظن باللّه عزوجلّ یقول: ان یکونوا فقراء یغنیهم الله من فضله.
هر کس از ترس فقر ازدواج را ترک کند، پس به خدا گمان بد برده است؛ چون خداوند می فرماید: اگر فقیر باشند، خداوند از فضل خویش آنان را بی نیاز می کند.
قبل خوندن این توی ذهنتون چن نکته باشه باشه ...واقعا
1- گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورتا چه حاصل..
2-توهین به این شخص باعث حربه دست دشمن دادن است بهتر است که به خاطر عظمت شان پدربزرگشان توهین نشود..
خلاصه اش از ایشون:
بله، چادر سر میکنم. من نسبت به حجاب نگاه مثبتی دارم و شخصا حجاب را دوست دارم. اما حقیقتا به چادر علاقه ندارم،
چون هم سختی برایم ایجاد میکند و هم وقتی سر تا پای یک خانم سیاه است، چندان دید قشنگی در نگاه آدم ایجاد نمیکند. همچنین راحتی چادر خیلی کم است و فرد گاهی با چادر برای خودش خطر ایجاد میکند. اما چادر در خانواده ما مرسوم است و من به عنوان نوه امام، اگر این کار را نکنم، کاری متمایز انجام دادهام و کار متمایز انجام دادن را دوست ندارم. همچنین چادر در خانوادههای ما، مسئلهای سمبلیک است و من دوست ندارم از آن تخلف کنم. به نظر من، وقتی فرد وابسته به مرد بزرگی چون امام است، که از شرقی ترین نقطه عالم، تا غربی ترین نقطه، او را میشناسند، و شریف ترین انسانی ست که بسیاری در عمر خود دیدهاند، تعهدی ایجاد میشود و این تعهد برای من، عمل کردن به چیزهایی است که حتی ممکن است خلاف میل من باشد.
نوه امام (ره) در اظهارات اخیر خود در باره حجاب چنین می گوید :
به نوشته ظهور۱۲ » سایت جماران به تازگی مصاحبه ای مفصل با خانوم نعیمه اشراقی نوه امام راحل منتشر کرده است که در ان درباره مسئله حجاب در نظام جمهوری اسلامی صحبت کرده اند …
در قسمت هایی از متن منتشر شده خانوم اشراقی میگوید : به نظر من، بسیار بهتر بود که ما حجاب را اجباری نمیکردیم. به خاطر اینکه ما با اجباری کردن حجاب، میخواستیم حاشیه امنیت جامعه را بالا ببریم، اما دقیقا برعکسش عمل کردیم و امنیت را پایین آوردیم. وقتی ما در جامعه حجاب را اجباری کردیم، محدودیت و ممنوعیت ایجاد کردیم، روابط دختر و پسر را ممنوع کردیم، همه این مسائل از خیابانها به درون خانهها رفت. کسانی که به مسائل دینی اعتقادی ندارند، وقتی در خیابان به خواستههای خود نمیرسند، در خانهها، از مواد مخدر، مشروب و … استفاده میکنند و روابط غیراخلاقی میان دختر و پسر شکل میگیرد. در نتیجه ما امنیت را برای نسل جوان پایین آوردیم.
من چون در دو شهر لندن و تورنتو مدتی زندگی کردهام، تفاوتهای این دو شهر را با شهری مانند تهران دیدهام و میدانم. مشکلات دختر جوانی که در تهران، از منزل خارج میشود و مسیری را طی میکند تا به مقصد برسد، خیلی بیشتر از مشکلات دختر جوانی در شهری مانند تورنتو است. در آنجا، یک دختر جوان با یک خانم مسن و یا یک آقا فرقی ندارد و هیچکس به او تعرضی نمیکند و امنیت بالا است.
زن در معدن زغال سنگ کار میکند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن ساعتها به دور از فرزندان کار میکند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن فستفود را جایگزین پخت غذا میکند تا در عدمِ گذرانِ زمان در آشپزخانه با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن ماشینهای سنگین را در بیابانها میراند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن تا دیروقت بدون ترس در خیابانها رفت و آمد میکند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن در مسابقات رالی شرکت میکند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن لباسهای مردانه میپوشد تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن برای سهیم شدن در تجارت جهانی، نقش مهمی در تبلیغات ایفا میکند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن به تنهایی با دوستانش به مسافرت میرود تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن زیر بار مسئولیت ازدواج نمی رود تا به ظاهر آزاد باشد تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن ریحانه بودنش را نادیده میانگار تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن عفاف را دفن میکند و حجاب را رنگ بی رنگی میزند تا با مرد مساوی شود.
زن با مرد مساوی است؛ زن در انسانیت و رعایت تقوا با مرد مساوی است!
کی از سوالاتی که خیلی از دختران می پرسند این است که:
چه اشکالی داره، من به عنوان یک دختر، زیبا بچرخم؟ مگه زیبا بودن و زیبا پوشیدن بده؟
همه آدم ها به خصوص زنان، دوست دارند در چشم بقیه زیبا باشن. چرا با حجاب جلوی زیبایی اونها گرفته می شه؟
و یا به قول حسین کعبی در برنامه ی نود: من اگه الآن از جوونیم استفاده نکنم، کی استفاده بکنم. آقا من می خوام بگم من خوشگلم!!!
مگر این زیبایی را خدا به من نداده است؟ من می خواهم زیبایی هایم را هم به دیگران نشان بدهم و بقیه را در زیبایی های خودم شریک کنم.
اما یک نکته را مد نظر قرار نداده اند و آن این است که:
وقتی آرایش و لباس یک شخص موجب تزلزل خانواده ها بشود؛ همه باید مراعات بکنیم. (علت این امر را از اینجا بخوانید) نه اینکه من به خاطر اینکه دوست دارم زیبایی خودم را با دیگران تقسیم بکنم، و بقیه هم بفهمند من خوشگل هستم، دست به هر کاری بزنم. ما حق نداریم در هر چیزی با دیگران شریک باشیم.
به این داستان توجه فرمایید:
در یک شب سرد زمستانی یک زوج سالمند وارد رستوران بزرگی شدند.
آنها در میان زوجهای جوانی که در آنجا حضور داشتند بسیار جلب توجه می کردند.
بسیاری از آنان، زوج سالخورده را تحسین می کردند و به راحتی می شد فکرشان را از نگاهشان خواند:
نگاه کنید، این دو نفر عمری است که در کنار یکدیگر زندگی می کنند و چقدر در کنار هم خوشبختند .
پیرمرد برای سفارش غذا به طرف صندوق رفت. غذا سفارش داد ، پولش را پرداخت و غذا آماده شد. با سینی به طرف میزی که همسرش پشت آن نشسته بود رفت و رو به رویش نشست.
یک ساندویچ همبرگر ، یک بشقاب سیب زمینی خلال شده و یک نوشابه در سینی بود.
پیرمرد همبرگر را از لای کاغذ در آورد و آن را با دقت به دو تکه ی مساوی تقسیم کرد.
دانشگاه آدامز آمريكا: استفاده از عينكدودي، آدامس و تنباكو ممنوع است
دانشگاه ايالتي آدامز آمريكا ضوابط و مقررات خاصي را براي پوشش دانشجويان پسر و دختر در نظر گرفته و دانشجويان نسبت به رعايت اين ضوابط ملزم هستند.
دانشگاه ايالتي آدامز آمريكا (Adams State University) دستورالعملهاي ذيل را براي پوشش دانشجويان دختر و پسر اين دانشگاه در نظر گرفته است: پوشش لباس منطبق با نيازهاي مركز پزشكي ميباشد. دانشجويان بايد كارت شناسايي خود را در تمام اوقات در محوطه همراه داشته باشند. علاوه بر نيازهاي آژانس پزشكي موارد زير نيز مهم است: بهداشت كامل بايد رعايت شود. موي صورت بايد مرتب و كوتاه باشد. كفش تخته جلو بسته كه تميز باشد و پاشنه آن بيش از 2 اينچ استفاده گردد. موها بايد به طور تميز و مرتب بالاي يقه بسته شده باشند و ناخنها رنگ طبيعي و اندازه مناسب داشته باشند. ناخن مصنوعي نبايد در محوطه پزشكي استفاده شود. زيورآلات و آرايش ملايم قابل قبول است. ساعت مچي با عقربه ثانيهشمار، حلقههاي نامزدي و ازدواج، مجاز هستند اما انواع ديگر حلقهها، دستبندها و گردنبندها مجاز نيستند. تنها گوشوارههاي خيلي كوچك آن هم يك عدد در هر گوش مجاز است. هيچگونه زيورآلاتي كه در دهان يا صورت قابل رويت باشند، مجازنيست. استفاده از عطر و ادوكلن و محلولهاي معطر دوري شود و در صورت استفاده بسيار ملايم باشد. خالكوبيهاي در معرض ديد مجاز نيستند. جويدن آدامس يا تنباكو در دانشگاه مجاز نيست. كلاههاي بيسبال در ساختمان نبايد پوشيده شود. نمادها يا رنگهاي گروههاي خاص نبايد در دانشگاه نمايش داده شوند. لباس رنگ و رو رفته، پاره يا خراب نبايد استفاده گردد. جين آبي مجاز نيست. عينك دودي مجاز نيست. بهداشت كامل بايد رعايت شود. كلمات مبتذل و عبارات ركيك خياباني استفاده نشود هرگونه آزار جنسي قابل تحمل نميباشد. الكل، تنباكو و مواد مخدر در دانشگاه مجاز نيست. تجهيزات دانشگاه، شخصي نيستند.
استفاده از موبايل و پيجر ممنوع است(لطفا خاموش نگه داشته شوند)
لطفا در قسمت نظر سنجی سوال خود را مطرح و در صورت داشتن میل، میل خود راهم وارد نمایید. پاسخ سوالاتتان حداکثر 36 ساعت بعد از ارسال سوالتان در قسمت ( پاسخ به سوالات) ثبت میگردد..
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ریحانه ها و آدرس reyhaneha.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.